Tiesitkö jo nämä 5 asiaa BTB13-tuotteista?

Kotimaista tieteellistä innovaatiota edustavat BTB13-tuotteet ovat keränneet paljon kehuja hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Mutta mitä BTB13-tuotteet oikein ovat ja mikä tekee niistä niin hyviä?

btb13

1. Patentoitu BTB13-yhdiste

Kaikkien BTB13-hoitotuotteiden tärkein vaikuttava aine patentoitu BTB13-yhdiste. Tuotteet valmistetaan Suomessa puhtaista ja korkealaatuisista aineosista, kuten aminohapoista ja tehokkaista luonnon öljyistä.

BTB13-tuotteet aktivoivat ihosoluja ja vahvistavat ihoa. Siksi tuotesarja on tehokas apu muun muassa ikääntymisestä aiheutuvaa ihon heikkenemistä vastaan. Itse asiassa BTB13-sarjasta löytyy nimenomaan ikääntyvälle iholle suunniteltuja tuotteita, jotka silottavat iän tuomia ryppyjä ja saavat ihon näyttämään nuorekkaammalta.

2. Saatavilla kauneudenhoidon ammattilaisilta

BTB13-hoitotuotteita on saatavilla muun muassa kosmetologien ja kampaajien kautta ympäri Suomea. BTB13-tuotteita tarjoavan osaavan ammattilaisen löydät helposti vaikkapa tämän artikkelin ensimmäisessä lauseessa olevasta linkistä.

Jos kaipaat apua sopivan tuotteen valintaan tai neuvoja tuotteiden käytössä, kannattaa rohkeasti jutella asiasta BTB13-tuotteita tarjoavan kauneudenhoidon ammattilaisen kanssa. Sopivan hoitotuotteen valinnalla voi olla vaikutus muuhunkin kuin ihon ryppyisyyteen. Alan asiantuntija osaa neuvoa sinulle vinkit ihollesi parhaiten sopivan tuotteen valintaan ja oikeaan käyttöön.

3. BTB13 sopii monen ikäisille

BTB13-hoitotuotteita ei ole tarkoitettu vain ikäihmisille, vaan tuotteista hyötyvät yhtä lailla vaikkapa herkästä ihosta kärsivät aikuiset.

Monet nuoret aikuiset eivät muista kiinnittää paljoa huomiota ihonsa hyvinvointiin ja herkästi ajattelevan ihonsa nuorekkaan hehkun kestävän loputtomiin. Tämä tuntuu olevan varsin yleistä erityisesti nuorten ja vanhempienkin miesten keskuudessa.

Totuus kuitenkin on, että iho tietenkin vanhenee ihmisen mukana, ja huonosti hoidettu iho alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä paljon aikaisemmin. Siksi ihon hyvinvointiin kannattaa panostaa hyvissä ajoin, jotta ikääntymisen merkkejä voidaan ehkäistä ja hidastaa mahdollisimman hyvin.

BTB13-tuotteet ovat erinomainen valinta ihonhoitoon nuorille aikuisillekin. Tuotteet auttavat vahvistamaan ihoa ja hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

4. Kattava tuotevalikoima

BTB13-tuotesarjasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri tarpeisiin. Tarjolla on jo aiemmin mainittujen ikääntyville suunnattujen tuotteiden lisäksi paljon muitakin tuotteita.

Voit esimerkiksi tilata BTB13-päivävoiteen, jossa on lisäksi fysikaalinen aurinkosuoja aurinkoisten kesäpäivien varalle. Tai kiinnostaisivatko sinua kenties BTB13-shampoot ja hoitoaineet, jotka aktivoivat hiusten kasvua?

Saatavilla on myös tuotesarjaan kuuluvia hoitomeikkejä.

5. Ihon hyvinvointiin kannattaa panostaa

Kuten aiemmin totesin, monet ihmiset laiminlyövät usein ihonsa huolenpidon. Tämä ongelma lienee yleisempi miehillä, mutta yhtä lailla monet naiset tai muunsukupuolisetkin voivat unohtaa huolehtia ihostaan riittävästi.

Tämä voi johtaa helposti siihen, että ihonsa hoitamisen unohtanut henkilö tajuaa erehdyksensä vasta siinä vaiheessa, kun ikääntymisen, huonojen elintapojen tai stressin vaikutukset näkyvät jo selvästi kasvoilla. Tässä vaiheessa voi herätä katumus siitä, ettei ihoa tullut hoidettua ajoissa.

Toki myöhemminkin aloitettu ihon hoito vaikkapa BTB13-tuotteilla auttaa paljon, mutta on aina tehokkaampaa pyrkiä ehkäisemään ja hidastamaan vaurioita ennalta, kuin yrittää korjata niitä jälkeenpäin.

Miten omaa ihoa sitten kannattaa hoitaa?

Tärkeää on muun muassa pitää iho puhtaana, mutta rasittamatta ihoa kuitenkaan liian innokkaalla pesemisellä. Siksi esimerkiksi kasvojen pesu kannattaa tehdä hellävaraisilla ja ihoystävällisillä tuotteilla.

Olennaista on myös huolehtia ihon sopivasta kosteudesta. Koska peseminen kuivattaa ihoa, kannattaa vaikkapa suihkussa käymisen jälkeen käyttää hoitavaa kosteusvoidetta.

Varsinkin kesällä ihon suojaaminen auringolta on todella tärkeää. Auringon aiheuttamat vauriot iholle kasautuvat vuosien myötä, ja voivat ennen pitkää muuttua jopa vaarallisiksi, joten ihon suojaaminen on syytä aloittaa jo varhain. Muista siis hankkia kesäksi kunnollinen ihoystävällinen aurinkovoide, jotta voit nauttia kesäpäivistä huoletta.

Yhteenveto

Toivottavasti tämä artikkeli BTB13-tuotteiden eduista auttoi selvittämään, mistä oikein on kysymys. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tuotesarjasta, muista kääntyä sopivan kauneudenhoidon ammattilaisen puoleen.

Samankaltaiset artikkelit